Nyaralj vitorláson !!
A Jón tengeren
Görögországban

Magyar kapitány matróz


Egy klasszikus fa vitorláshajón, a Mediterránium legszebb tengerén,
csodálatos szigeteket, érintetlen partszakaszokat bejárva.

Fekete Gyöngy vitorlás hajó

A vitorláshajónk 1976-os építésű, születése óta pár fontos szépészeti beavatkozáson esett át. A klasszikus földközi-tengeri hajó 2005-ben került magyar tulajdonba .

 

A hajó 18,5 méter hosszú (58 lábas), 6 méter széles, súlya 35 tonna, a teljes vitorla felülete jó nagy :) , szélcsendben pedig egy olyan 250 lóerős, ötliteres motor hajtja, mely korábban a Sherman M4A2-es  tankokban is dübörgött. Eltérően a műanyag szériahajóktól a Fekete Gyöngy egy sudár, dagadó vitorlájú kalózhajóra emlékeztet, gyönyörűen ácsolt fa belsővel, irokkó fedélzettel és sok élettérrel.

 

A vörösfenyőből épült tengeri vitorláson 1 db  két személyes kabin, 2 db három személyes kabin található, egy étkezésre és bár funkciókat ellátó szalon. A szalonban 2 ember számára is kialakítható alvó felülettel. A legénységnek az orban egy crew cabin.

 

 

A higiéniai igényeket 3 fürdőszoba szolgálja ki. A gasztronómiai igényeket pedig egy jól felszerelt konyha, gázfőzőlappal, jégszekrénnye. A tengeri tájékozódást GPS, mélységmérő és fishfinder könnyíti meg, sőt mp3-as CD-s autorádióból akár USB-csatlakozó segítségével az utasok kedvenc zenéiket hallgathatják, miközben a vitorlás a habokat szeli.

 

Ha pedig egy kis kaland kedvéért el kell hagyni a hajót, bele lehet pattanni a  motorcsónakba, melyet egy 70 Le külső motor hajt. A sportolás szerelmeseinek 2 surf is rendelkezésére áll. És amikor délután vagy este a fedélzeti nagy közös evéseket kell kipihenni, jól eshet az ejtőzés az árbocok között vagy a hajó oldalában kifeszített függőágyak egyikében a hajó könyvtár könyvét olvasva.

 

 

Készen állsz egy remek nyári kalandra a Fekete Gyöngy fedélzetén?

Akkor gyere és éld egy hétig a kalózok gondtalan életét. A kapitány csak a parancsodra vár!

Kattints ide és nézd meg milyen kaland vár rád!

Konyha - Bár Salon 3 személyes kabin
Fedélzet 5,5 M széles
(1-13)

© 2014 Palásti web Kft