Nyaralj vitorláson !!
A Jón tengeren
Görögországban

Magyar kapitány matróz


Egy klasszikus fa vitorláshajón, a Mediterránium legszebb tengerén,
csodálatos szigeteket, érintetlen partszakaszokat bejárva.

Egy vitorlás kaland, ami csak rád vár...


Egy vitorlás kaland, ami csak rád vár... - két kezdő szörföt az utasok korlátlanul használhatnakA vitorlás turánkat azoknak ajánljuk, akik nem a tengerparton fekvésre vágynak egy unalmas apartmanban, hanem az aktív pihenésre vágyó, vizisportokat kedvelő, kalandos életet élő embereknek. Ha a vitorlásunk fedélzetén indulsz kalandtúrára, a nyaralásod felejthetetlen élményt fog nyújtani, amit még az unokáidnak is mesélni fogsz.A gyönyörű tenger, a hangulatos kikötők, lakatlan szigetek, a szörfözés (két kezdő szörföt az utasok korlátlanul használhatnak, akár itt tanulhatják meg ezt a sportot), snorkel (pipás buvárkodáshoz a hajón mindenkinek rendelkezésére bocsájtunk felszerelést), vitorlázás, fürdés akár több km-re a parttól, mind olyan élmény amit itt átélhetsz. Ha érdekelnek a vitorlázás fortélyai azt is megismerheted, és részt vehetsz a vitorlabontás- és húzás, a navigálás, kormányzás élményteli feladataiban is.

Egy vitorlás kaland, ami csak rád vár... - A mesebeli környezet tökéletes színhely a kikapcsolodáshozA mesebeli környezet tökéletes színhely a kikapcsolodáshoz, szórakozáshoz, és kellemes vízisportokhoz. Az egy hét alatt nagy valószínűséggel delphineket is láthatsz, de elmondhatatlan élmény, halrajok között fürdőzni a káprázatosan kék tengervízben. Az utasok kollektíven szoktak főzni, a jól felszerelt hajón, de lehetőség van a kikőtők tavernáiban a helyi specialitások megízlelésére is, de természetközeli élményt nyújt a lakatlan szigeteken való tábortűz melletti esti grillezések.A Görögország nyugati partjait mosó Jón-tenger a Földközi-tenger egyik leggyönyörűbb szeglete, leginkább a Karib-szigetek szépségére emlékeztet. Az egyhetes túra útvonalát az utasok határozhatják meg, lehet a természet közelében, de a civilizációtól távol, lakatlan szigetek partjainál, vagy az éjszakai életet kedvelőknek hangulatos tengerparti városok kikötöiben éjszakázva.

Vitorlás nyaralás - barlangi búvárkodással, csillagos ég alatti alvassál, és még számtalan felejthetetlen élménnyel

Aktív pihenés ez a javából, tengeri tájékozódással, közös főzéssel, szigeti kocsmalátogatással, sziklamászással, sziklaugrással, motorcsónakázással, barlangi búvárkodással, csillagos ég alatti alvassál, és még számtalan felejthetetlen élménnyel tarkítva. "Csak az jöjjön, aki bírja" - áll az ismert dalban, és nincs ez másképp a Jón-tengeren sem: kalandvágyó, tettre kész, víz- és napimádó társaságok számára a vitorlásunk maga a mennyország, a többiek pedig maradjanak otthon a tévé előtt! Gyere velünk, szerezz magadnak pár Jón-napot!

Nézd meg az eddigi vitorlás nyaralás képeit itt!

(1-16)

© 2014 Palásti web Kft